Troll 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 Witam od sprzedam domene top-serwer.pl idealna nazwa pod hosting Kontakt donmichal@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 Raczej pod krzaka : ) sorry nie mogłem się powstrzymać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 Raczej pod krzaka : ) sorry nie mogłem się powstrzymać... shame on you... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Troll 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 nie pod krzaka kupiłem domene z mysla o zrobieniu forum z serwerami ale niemam czasu a domena stoi pusta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 nie pod krzaka kupiłem domene z mysla o zrobieniu forum z serwerami ale niemam czasu a domena stoi pusta. Domena słabiutka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach