Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Maj 2, 2009 Ja kupon rabatowy (100%) dostałem błyskawicznie. Troszkę dłużej trwała aktywacja konta, chyba dzień lub dwa, ale to dla mnie nie problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2009 ja czekam na kod na resellera dalej oraz kubek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2009 ja czekam na kod na resellera dalej oraz kubek Hmm... 2 rzeczy? Myslałem, ze można tylko 1 prezent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2009 ja jeszcze nic nie dostałem od ok 5 dni;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2009 Hm...udział może wziąć każdy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2009 Już tydzień po, a konta nadal niemam. Hmm.. Wątpię, żebyście mieli aż taki ruch, że ziomka z forum obsłużyć nie potraficie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2009 Mi teraz gdy wpisuje adres w przeglądarce do swojej strony na netzip to wyskakuje, że nie mam uprawnień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2009 Już tydzień po, a konta nadal niemam. Hmm.. Wątpię, żebyście mieli aż taki ruch, że ziomka z forum obsłużyć nie potraficie. Przypomnij się na PW. Niestety, oprócz zakładania kont w promocji urodzinowej mam również kilka innych błahostek na głowie Mi teraz gdy wpisuje adres w przeglądarce do swojej strony na netzip to wyskakuje, że nie mam uprawnień Wybrałeś chyba najgorsze miejsce na zgłaszanie tego typu problemów. Proszę o maila/ticket/telefon/pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2009 Ja tam chciałem kubek ale już chyba mi się niechce pisać maila a w tej sprawie bo grubo zostałem zapomniany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2009 Ja tam chciałem kubek ale już chyba mi się niechce pisać maila a w tej sprawie bo grubo zostałem zapomniany Hmm widzę, że nie tylko ja jestem "olewany" ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
virooz 1 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2009 Może po prostu już "po promocji" Ja również pisałem ale bez odzewu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2009 Ja również już jakiś dobry tydzień temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2009 Ja dzisiaj wysłałem i zobaczymy czy ktoś coś odpowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach