djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2009 witam Szukam pewnego skryptu rotacji napisany w JavaScript. strona na której jest używany to www.ftb.pl , chodzi o newsy , same się "zmieniają" (proszę chwilkę poczekać aż sam się zmieni). Jaki to skrypt ? czy może autorski ? Dziękuję za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2009 Szukam pewnego skryptu rotacji napisany w java. JavaScript to nie Java. strona na której jest używany to www.ftb.pl , chodzi o newsy , same się "zmieniają" (proszę chwilkę poczekać aż sam się zmieni).Jaki to skrypt ? czy może autorski ? Sądząc po kodzie? Autorski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2009 przepraszam już poprawiłem na JavaScript jest jakieś podobne rozwiązanie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2009 Autorskie rozwiązanie. Stosunkowo prosty skrypt do napisania. Ja bym tam poszukał gotowca w jQuery zamiast kopiować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2009 powinny być nawet prostsze rozwiązania niż jQuery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 nikt nie mówi tutaj o kopiowaniu autorskiego rozwiązania. pod jakim hasłem szukać w google bądź czy zna ktoś gotowe (podobne) rozwiązanie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 Poszukaj tutaj: http://www.ajaxrain.com/index Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 ok dzięki raczej nic z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach