Shk 51 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2009 Witam! Od pewnego czasu w przeglądarce Firefox nie widzę zdjęć użytkowników na nasza-klasa.pl. Grafiki tworzące stronkę działają. Co mogło się stać? Jak to naprawić? Dodam że na IE i na Chrome nie ma tego problemu. Pozdrawiam i z góry dzięki! Wygląd problemu : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2009 a problemem nie jest włączony adblock i nieopatrznie wgrana/utworzona reguła ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2009 a to support naszej klasy jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2009 jest, jest i to z olbrzymim SLA! bo jak za długo nie odpowiadają to wskaźnik samobójstw wzrasta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2009 bo jak za długo nie odpowiadają to wskaźnik samobójstw wzrasta... crazyluki - chcesz mnie obrazić? Na nasza-klasa.pl zaglądam raz na dzień. A że błąd rzucił mi się bardzo w oczy to zapytałem o niego na tym forum bo je sobie cenię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2009 Moze zawsze trafiasz na konsferwacje :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2009 Może zablokowałeś sobie tylko serwer zdjęć? Być może zdjęcia są na innym serwerze niż grafiki? Nie jestem pewien - nie używam NK . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2009 stawiam na adblock lub dodatek tego typu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach