bear007 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2009 Witam, Założyłem hosting WWW na hitme.net.pl. W innej firmie wykupiłem domenę. Weszłem w panel hostingu WWW żeby przypisać domenę, ale okazuje się, że jak wejdę w Add Domain i dodaję domenę, to pokazuje się, że maksymalna liczba domen jaką mogę określić to 0 i nie mogę już więcej dodawać. A ja jeszcze ani jednej nie dodałem! Już kilka razy pisałem do adminów ale mi nie odpisują. Proszę o radę, może ktoś z Was miał już takie doświadczenia. pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2009 Witam, Założyłem hosting WWW na hitme.net.pl. W innej firmie wykupiłem domenę. Weszłem w panel hostingu WWW żeby przypisać domenę, ale okazuje się, że jak wejdę w Add Domain i dodaję domenę, to pokazuje się, że maksymalna liczba domen jaką mogę określić to 0 i nie mogę już więcej dodawać. A ja jeszcze ani jednej nie dodałem! Już kilka razy pisałem do adminów ale mi nie odpisują. Proszę o radę, może ktoś z Was miał już takie doświadczenia. pzdr. Musisz męczyć support paczka usera źle skonfigurowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmostek 51 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2009 (...) Weszłem (...) Litwo! Ojczyzno moja! Ty jesteś jak zdrowie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2009 Litwo! Ojczyzno moja! Ty jesteś jak zdrowie... Kończ Waść, wstytu oszczędź ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach