ownede 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2009 Witam, Chciałbym podpiąć subdomenę forum.mojadomena.pl pod inny hosting niż mojadomena.pl. Na serwerze, na który podpięte są DNS mojadomena.pl mam DirectAdmina, zaś na hostingu, na który ma wskazywać subdomena cPanel. W cPanelu dodałem subdomenę do "Addon domains", lecz nie wiem jakie rekordy dodać w cPanelu. Z góry dziękuje za pomoc, Kacper Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2009 Nie lepeij zadzwonić do supportu ;> ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ownede 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2009 Nie lepeij zadzwonić do supportu ;> ? Którego hostingu? Tam gdzie trzymam warez ( ) czy tam gdzie reszte ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2009 Skoro DNS utrzymujesz na panelu DA wejdź w zarządzanie DNS i dodaj rekord subdomena A adres_ip_docelowy(hosta z cpanelem) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2009 Skoro DNS utrzymujesz na panelu DA wejdź w zarządzanie DNS i dodaj rekord subdomena A adres_ip_docelowy(hosta z cpanelem) Lepiej chyba dodać rekordy subdomena NS ns1/ns2.drugiegohostingu.pl Bo później będzie płacz, że nie działa poczta w subdomenie itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach