wesolak 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 Witam, mam konto reseller (w neteasy, lokalizacja UK, wkrótce PL, panel DA, dla strony oferuję adres IP) i trochę wolnego miejsca na nim więc postanowiłem to jakoś wykorzystać Nie mam firmy, a krzakiem napewno nie będę więc nie bawię się w jakieś odsprzedawanie i inne duperele. Zasponsoruję konto www w zamian za moje adsense na stronie:) Moje jedyne wymogi to jakieś 10-25 kliknięć dziennie/lub na 2 dni:) Chętnych zapraszam na PW Myślę, że to legalna forma wymiany i napewno godna uwagi:) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 25 kliknięc ponad 1 $ chcesz od kogoś dziennie ? Eh Kosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 Konkurs na nabijanie postów jest czy co? 1. Od 10-25 dziennie lub co 2 dni 2. Prosiłbym zapoznać się z obecnymi stawkami... bo na chwilę obecną na 4 stronach jakie mam wahają się pomiędzy 0,02-0,07 per click PS Myślę iż bezsensowny post u góry można do kosza:) Konkurs się zakończył, wygrałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 Konkurs na nabijanie postów jest czy co? 1. Od 10-25 dziennie lub co 2 dni 2. Prosiłbym zapoznać się z obecnymi stawkami... bo na chwilę obecną na 4 stronach jakie mam wahają się pomiędzy 0,02-0,07 per click PS Myślę iż bezsensowny post u góry można do kosza:) Konkurs się zakończył, wygrałeś Akurat Malitek ma 100% racji. Policzmy (zakładamy 15 kliknięć dziennie po 0.04 $) daje to 0.6$ dziennie czyli 219$ rocznie a więc (po kursie 3.2) 700 zł rocznie. Tyle zarobiłby na tym poszukiwany przez ciebie frajer gdyby sam dodał adsense. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 Bardziej liczyłbym 15 klików na 2 dni Co daje na złotówki jakieś 28zł miesięcznie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2009 cena klików i tak zależy od treści i od reklamodawców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach