konfucjusz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 Zaczynają mnie te niemiaszki powoli wkurzać. Od godz 15. moje strony u nich leżą ich strona leży wszystko leży jak jest u Was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blas 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 Nasze też leżą. Dlaczego zaczynają Cie wkurzać? Czy to się często zdarza? Mamy tam hosting od niedawna, jeszcze wszystkiego nie przeniosłem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trout 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 Zaczynają wkurzać nas wszystkich, bo ten hosting uchodził za jeden z najpewniejszych, przy sensownej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 Przekroczyli ci SLA? nie... więc co na razie to sobie możesz... ponarzekać... KAŻDEMU zdarzają się wpadki... nawet tym najlepszym! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 Mi działa wszystko, możę poza ich stroną na której jest komunikat że jest offline... Nie wiem jak inni ale ja zamierzam się przenieść do UK... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konfucjusz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 Działa Ci wszystko, bo po godzinie czasu wszystko zaczeło ponownie brykać. @Jarek wkurzyli mnie nie tylko z tego powodu, to po prostu narosło i wybuchłem Support ślamazarnie odpowiada, co rusz jakieś prace na serwerach po których muszę startować apacha a czarę goryczy przelała ich nowa strona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 Wszystkie informacje o awarii są przecież zawsze podane w KIS. Więc zamiast zasypywać ich mailami wystarczy tam zajrzeć. Często przed takimi awariami wysyłają też wiadomość lub pojawia się to w KIS. Nie chce mi się wierzyć w te wszystkie ich minusy tutaj wypisywane. Miałem u nich VPS przez dwa lata i wszystko było praktycznie idealnie [poza minusami VPS]. Informacje o wszelkich awariach jak i reakcje techników były naprawdę szybko. W kis jest info o padach i są też zgłoszenia do techników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konfucjusz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 @MiSi3kK Wszystkie informacje o awarii są przecież zawsze podane w KIS. Więc zamiast zasypywać ich mailami wystarczy tam zajrzeć. Często przed takimi awariami wysyłają też wiadomość lub pojawia się to w KIS. Info o padach są faktycznie przez nich podawane, ale kilka godzin po fakcie. Ja jestem u nich juz kilka lat i z perspektywy czasu moge powiedzieć, że się zepsuli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 Jestem u nich rok i dotąd byłem bardzo zadowolony, to pierwsza taka poważna ich wpadka. Niemniej kolejnego roku u nich nie spędzę, przenoszę się do Ionic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2009 Kolejna wpadka .. //edit już up po ponad 2h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konfucjusz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2009 dokładnie u mnie jakoś od 9:40 nic nie trybi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław Kozłowski 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2009 Mi tam działa. Łącze ATMAN. Via http://lg.tpnet.pl/ rowniez OK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2009 Mi tam działa. Łącze ATMAN. Via http://lg.tpnet.pl/ rowniez OK. Kolejna wpadka .. //edit już up po ponad 2h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach