R@fi 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 witam ja mam takie pytanie czy jak uruchomie aplikacje linux na screenie to czy moge ja podejrzec moze podam przyklad mam odpalony rtorrent na screenie i teraz chciaalbym zobaczyc jak torrent czy sciagniety czy tez nie chcialbym podgladnac proces czy jest do tego jakas komenda prosze o odpowiedz pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 screen -ls, a pozniej screen -r NUMER-PID chyba o to chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 screen -ls, a pozniej screen -r NUMER-PID chyba o to chodzi screen -ls screen 23777 tak ma wyglądać komenda ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 screen -ls - pokazuje liste procesow PID pozniej aby do niego przejsc piszesz screen -r 23777 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 dzięki matt za pomoc :)piwko w twoja strunę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach