Emil 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2010 Hej, mam serwer w ovh i mam problem z własnymi DNS;/ Ustawilem w DA DNS Administration, przy domenie ns1 A 91.121.*.* <-- IP mojego serwera ns2 A 213.186.33.199 <-- DNS ns.kimsufi.com Oczywiscie w DNS Secondary wybralem dodatkowe ip wpisalem swoją domenke i dodaj. W koncie resellera w Nameservers wpisalem ns1.domena.pl ns2.domena.pl Domene mam w nazwa.pl wiec wpisalem ns1.domena.pl ->> 91.121.*.* ns2.domena.pl ->> 213.186.33.199 Niby wszystko działa jednak po zaparkowaniu nowej domenki na resellerze i wpisaniu moich dnsów nie łapie. A gdy spinguje ową domene na serwerze wszystko dziala. np. parkuje domena2.com wpisuje ns1.domena.pl i ns2.domena.pl wpisuje na kompie ping domena2.com <-- nie działa na serwerze ping domena2.com <-- dziala Bardzo proszę o pomoc, zmienialem serwer na nowy i takie cuda sie dzieją. Na starym nie mialem problemów. Wpisalem tylko dnsy w resellerze oraz domene przypisalem do IP serwera i to wystarczyło aby wszystko dzialalo a tutaj jakies problemy;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2010 To może podasz nazwę domeny z łaski swojej? Oraz adres ip. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach