R@fi 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2009 witam serdecznie jestem użytkownikiem serwera VPS w firmie JOR.PL lecz nastąpił problem mianowicie dokonałem Reboota serwera lecz on nie wystartował taka sytuacja juz jest okolo 2ch dni serwer VPS nie dziala gdy dzwonnnie i pisze do firmy nikt sie nie odzywa zero kontaktu nie wiecie co sie z ta firma dzieje ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 Pewnie nie odpowiadają, bo to jest twój VPS i to dlaczego nie wstaje to nie jest ich wina. Może coś w konfigu namieszałeś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 No ale raczej jesli na pisal maila czy dzwonil moga chyba udzielic informacji ze to z jego winy ? to nie jest usprawiedliwienie chyba ze namieszal w konfiguracja z tad vps nie wstaje wiec nie odpowiadaja telefony _ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.follownet.pl 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 to nie jest usprawiedliwienie chyba ze namieszal w konfiguracja z tad vps nie wstaje wiec nie odpowiadaja telefony _ Dokładnie. Zakładam, że do VPSa nie ma żadnej konsoli odzyskiwania systemu, ani KVM. Jor ma wszystkie niezbędne narzędzia, aby zdiagnozować problem i w przypadku ewidentnej winy klienta mogą ustalić między sobą pokojowe rozwiązanie problemu, nawet odpłatnie. Chowanie głowy w piasek na pewno nie jestem wyjściem z tej patowej sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 Dziękuje za wszystkie odpowiedz problem został rozwiązany dzięki pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach