jarok 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2009 poszukuję hostingu (oczywiście dobrego), który nie będzie nakładał limitu na wielkość pojedyńczego emaila. jak na razie znalazłem active24.pl - są jeszcze jakieś godne polecenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2009 jak dobrze że nie mam firmy to mogę zapytać co będziesz przesyłał dokładnie jakiego typu dane ? i drugie pytanie ile masz funduszy na to i czy tylko ci na mailu zależy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2009 Oczywiście zdajesz sobie sprawę, że duże maile nie dotrą do 90% adresatów z powodu limitów założonych na serwerach docelowych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 Dokładnie.. przesyłka powyżej 10 mega to już przesadyzm... oczywiście pamiętamy jak Outlook pompuje objętość... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 tak na marginesie, pamietajcie ze Outlook rowniez ma ograniczenia w odbiorze poczty pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 Dokładnie.. przesyłka powyżej 10 mega to już przesadyzm... oczywiście pamiętamy jak Outlook pompuje objętość... Nie wiem, czemu akurat się na Outlooka uwziąłeś, ale każdy program pocztowy koduje pliki S/MIME do formatu tekstowego, dzięki czemu zwiększają jakieś 30% rozmiar. tak na marginesie, pamietajcie ze Outlook rowniez ma ograniczenia w odbiorze poczty Jakie? PS: E-mail jak sama nazwa wskazuje służy do przesyłania _listów_ a nie binarek. Bo od binarek są inne - np. FTP. To tak jak na zwykłej poczcie - list, to list... troszkę papieru, ewentualnie pocztówka. Ale jak się chce wielkie pudła transferować, to wykupuje się PACZKĘ a nie wysyła listem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 no jezeli pracujesz w trybie buforowanym, limit poczty wynosi 2 GB, potem sa same klopoty Ale podkreslam zeby nie bylo... tryb buforowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 Fiercio potraktuj "Outlooka" jako skrót myślowy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2009 poszukuję hostingu (oczywiście dobrego), który nie będzie nakładał limitu na wielkość pojedyńczego emaila. jak na razie znalazłem active24.pl - są jeszcze jakieś godne polecenia? Vipserv.org nie ma limitów na wielkość emaila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2009 Vipserv.org nie ma limitów na wielkość emaila.Wstyd, wstyd... Sam nie wiesz co oferujesz? vipserv.org posiada limit (50MB) na rozmiar przesyłanego maila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2009 Tak jak powiedziano sensowna waga wiadomości to ~10 MB. ps. vipserv.org 250-SIZE 52428800 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarok 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 Przenoszę właśnie serwis dla biura tłumaczeń i z tego co usłyszałem to potrafią nawet otrzymywać emaile po 20 czy więcej mega Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach