salos 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2009 Zaparkowałem domenę na serwerze (Poprzez C-panel dodałem domenę do serwera [Parked Domains], natomiast tam gdzie mam tylko domenę zmieniłem dns'y), myslałem że poprawnie ale: wpisując tą nową domenę robi mi się tylko przekierowanie na serwer. Poprzednio robiłem to samo i wszytko jest OK, dlatego nie wiem dlaczego tu mam problem. Strona jest w głównym katalogu. Jakieś rady wskazane.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2009 Może Ci się jeszcze DNSy niezaktualizowały Jesli jednak nie, to napisz do mnie na pw albo gg (9135869) to pomogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salos 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2009 Może Ci się jeszcze DNSy niezaktualizowały Jesli jednak nie, to napisz do mnie na pw albo gg (9135869) to pomogę poczekam jeszcze i zobaczymy, w razie czego odezwę się na gg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach