lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2009 Witam, Ktoś z użytkowników wht wybiera się na hostingmeeting.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2009 może ja jutro się pojawię... zobaczę jak z czasem się wyrobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2009 Poprzednie spotkanie naprawdę moglo się podobać, polecam wszystkim. Na kolejnym oczywiście też będę. PS. Jedzie ktoś ze wschodu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2009 Poprzednie spotkanie naprawdę moglo się podobać, polecam wszystkim. Na kolejnym oczywiście też będę. PS. Jedzie ktoś ze wschodu ? ja się wybieram, z Kielc masz pociąg do Olkusza więc możemy jechać, pewnie jeszcze ktoś się przyłączy, jak coś to pisać, mam jeszcze 2 miejsca wolne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 26, 2009 Ja oczywiście też będę (na 90%) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 Ja również zgłosiłem swój udział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 Ja również zgłosiłem swój udział. ja również Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 Zapisałem się ale teraz trochę zgłupiałem: na stronie jest 24 listopada i Wrocław, a w PDFie jest 27 październik i Warszawa ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 To i ja mogę jechać bez problemu . Sławek zapisz mnie tam P.S Nie wiadomo o której to się skończy to nocuje ktoś tam czy nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 Ostatnie spotkanie trwalo okolo 4-5 godzin + piwko w wesolym gronie. Przypuszczam że max potrwa do 17 godziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 http://hostingmeeting.pl/index.php/agenda/ > więc o samej 16 to się zaczyna więc koło 21 koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 ktoś nowy się zdecydował ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach