Przemowild 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2009 Lista 20 najbardziej pożądanych domen w polskim internecie: http://domainmaster.pl/node/34 A jaka domenę wy chcielibyście mieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2009 A jaka domenę wy chcielibyście mieć? google.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2009 ja wp lub onet ;d i mi by starczylo ewentualnie yahoo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2009 A jaka domenę wy chcielibyście mieć? glowanet.pl w końcu renomowana marka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmorfeuszx 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2009 może być allegro.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2009 google.com ja wp lub onet ;d i mi by starczylo ewentualnie yahoo Nie odróżniacie dobrej domeny od znanej marki. Wszystkie domeny typu google, onet, interia itp. to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2009 Uhh, moja domena na 21 miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2009 mi sie podoba xlaski.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2009 Nie odróżniacie dobrej domeny od znanej marki. Wszystkie domeny typu google, onet, interia itp. to No ale to chyba w zaleznosci na kogo dobrej na kogo znanej marki na kogos moze byc dobra domena uiwefuoewuioewfg.pl a od bo dobra :> czy ja cos źle pojmuje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2009 heh.pl - kiedyś miałem, jakoś w 2000 roku (tworzyłem wtedy strony we Front Page'u i myślałem, że zrobię ekstra portal młodzieżowy - zapału starczyło na kilkanaście tygodni hehe), potem ktoś zarejestrował i d... blada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemowild 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2009 No ale to chyba w zaleznosci na kogo dobrej na kogo znanej marki na kogos moze byc dobra domena uiwefuoewuioewfg.pl a od bo dobra :> czy ja cos źle pojmuje ? Teoretycznie wypromować można wszystko, pytanie ile to kosztuje i ile pracy na to potrzeba. Dobra domena to taka której wcale zbytnio nie trzeba promować i zawiera w sobie pożądany keyword. Allegro, Google, Onet byłyby bezwartościowe gdyby nie popularne portale jakie się na nich znajdują i nikt by na nie nie zaglądał bo nikt by o nich nie wiedział. Wakacje.pl czy Muzyka.pl to adresy które generują duży ruch niezależnie od tego czy jest podpięta pod nie jakaś strona czy nie. O takich domenach rozmawiamy. Ja osobiście marzę o Kuba.pl ( i nie chodzi tu o żadnego Kubę ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Techmak 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2009 az.pl ebay.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2009 gry.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2009 redtube.com <mniam> Nie żebym tutaj był jakiś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2009 oczywiście webhostingtalk.pl + webhostingtalk.com ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2009 Moimi wymarzonymi domenami są muzyka.pl i film.pl. A z takich mniej pożądanych, ale również jak dla mnie interesujących jest domena motywy.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pavobe 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2009 example.com (btw. ona jest chyba jakoś specjalnie zablokowana, czy cuś? ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2009 Gdybanie co to komu się nie marzy, chyba lepiej zamknąć ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2009 Jakaś jednoliterówka. i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach