shoorty 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2009 Witam, Szukam alternatywy dla Business Server z home.pl. Waznosc konczy mi sie za kilka dni, a nie mam zamiaru placic 600zl netto za rok. Obecnie jest tam kilka malych for na phpbb. Czy ktoras firma pomaga w przenosinach? Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2009 Praktycznie każdy zdrowo myślący administrator pomoże Ci w przenosinach na swój serwer. Dobrze byłoby, gdybyś napisał jakie masz wymagania względem nowego hosta, czyli jaka lokalizacja (Polska, Europa, USA), ile miejsca i transferu potrzebujesz (czy tyle ile miałeś na home.pl czy może interesują Cię inne parametry). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shoorty 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2009 Serwer najlepiej w Polsce. Do tej pory home w zupelnosci mi wystarczalo, a nawet bylo za duzo bo transfer wykorzystalem w 15% ale wiadomo - serwisy sie rozwijaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2009 podobne konto ok. 300zł. rocznie: szybki-serwer serwer w Polsce lub Niemczech, 7 dni testu bez zobowiązań, zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mzygmunt 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2009 250 zl rocznie - cena netto , pomożemy przy przenosinach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2009 Progreso, posiadam u nich konto juz od kilku lat... Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mj 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2009 Witam, Szukam alternatywy dla Business Server z home.pl. Waznosc konczy mi sie za kilka dni, a nie mam zamiaru placic 600zl netto za rok. Obecnie jest tam kilka malych for na phpbb. Czy ktoras firma pomaga w przenosinach? Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Proponujemy nasze serwery PRIME, teraz specjalna promocja w ramach ktorej mozna otrzymac 3 miesiace dodatkowe za darmo. Szczegoly na naszej stronie: 3it.pl. Pozdrawiam, Mariusz Jokiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach