SquN 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2009 Pisze podanie od nowa. Zedytowałem je. Proszę nie usuwać tematu. Witam serdecznie! Zwracam się do państwa z prośbą o sponsoring serwera gier dla strony; www.BingBang.eu Posiadamy dobrze rozwiniętą stronę internetową, adres: www.BingBang.eu , strona rozwija się z każdym dniem i z każdą chwilą. Kilka dni temu został zakupiony przez nas styl, który został zrobiony specjalnie na nasze zamówienie. Do zrealizowania naszych planów potrzebny jest nam solidny partner. Statystyki dostępne pod: http://stat.4u.pl/?bbd hasło do statystyk: bingbang Naszym celem jest stałe rozwijanie się i dążenie do doskonałości. Chcemy być najlepsi w swojej branży a w tym potrzebujemy państwa pomocy. Jesteśmy grupą młodych, zdolnych i ambitnych ludzi, którzy wiedzą czego chcą. Naszym celem jest stworzenie najlepszej na rynku sieci serwerów gry Counter Strike 1.6 a co za tym idzie stworzenia w przyszłości polskiego multigamingu. Co możemy w zamian zaoferować ? - news na stronie z ofertą i aktualnymi promocjami - reklama w każdym temacie pod każdym postem - mailing do wszystkich użytkowników portalu www.BingBang.eu w ilości do ustalenia - reklamę na naszej stronie z domena .eu - logo w dziale sponsorzy - reklamę na serwerze - Sponsor umieszczany jest również w dziale sponsorzy Dlaczego warto współpracować ? - Jesteśmy młodym, ambitnym zespołem, który chce coś osiągnąć i już liczy się na rynku gier multiplayer - Zależy nam na współpracy satysfakcjonującej dla obu stron, w związku z tym mogę Państwa zapewnić, że będziemy solidnie wywiązywać się z wypunktowanych wyżej świadczeń. - Jak wiadomo reklama w Internecie odgrywa teraz ważną rolę, a my tę reklamę możemy zaoferować! Od sponsora chcemy: - Serwera Gier Counter-Strike - Domeny: każdej jaką się da .pl, .com, .com.pl itd. Chętnie odpowiem na państwa pytania. Kontakt: admin@bingbang.eu również gg: 11626540 Pozdrawiam serdecznie i czekam na Odpowiedź! Paweł Prokop Administrator BingBang.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2009 kosz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach