Cameleon 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 Witam, interesuje mnie czy ma ktos jakies wskazowki a moze skrypt, tworzenia emaili przez jakis zewnetrzny skrypt nie wchodzac do pleska, chodzi o to ze mam panel RoundCube i chcial bym umozliwic userom tworzenie kont email. RoundCube ma taki dodatek ale napisany zostal pod Cpanel a nie Plesk :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 Wskazówka: http://download1.swsoft.com/Plesk/Plesk7.5...html/index.html Gotowiec: przeczytaj wskazówkę i napisz sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cameleon 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2009 dzięki podstawa że mnie nakierowałes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cameleon 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2009 Niestety walczę już z tym dosc długo, jesli ktos mial by jakis pomysł: Poniżej to co chcę zrobić: plik test.php system('/usr/local/psa/admin/bin/php -q /usr/local/psa/admin/plib/api-cli/mail.php', $output); echo $output; Apache wyswietla numer: 254 Pliczek php wywoluje na jednej ze swoich domen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djavid 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2009 Witam Poczukuje tego co Ty, czyli mozliwosci zakladania przez uzytkownika konta pocztowego w mojej domenie. Posiadam DirectAdmin, wiesz moze czy cos takiego jest i gdzie mozna znalezc? Pozdrawiam i bede wdzieczny za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach