dusker 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 czesc, od popoludnia konkretnie skacze mi neteasy. nie moge sie dostac zarowno z domu, jak i z lacza z pracy a na dodatek hyperspin pokazuje konkretny downtime. strona neteasy.pl tez mi sie nie laduje.. ciekawe co sie dzieje pozdr pt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 wszystko dziala jak nalezy. bynajmniej mi;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 mi działa również Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 TPNET - działa Crowley - działa ATMAN - działa PL-IX - pinguje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 Dusker: wszystkie maszyny dzialaja caly dzien bez jakichkolwiek przerw - przepraszam, timetouptime złapał sekundową . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 u mnie również wszystko w porządku działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 U mnie też wszystko działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 Moim zdaniem są jakieś problemy z DNSami. Korzystam z DNSów TPSA (194.204.152.34, 194.204.159.1) i mam kłopoty z resolve'owaniem nazw domen zaparkowanych w neteasy. Inne domeny są resolve'owane bez problemów. Może to być problem z DNSami w TPSA. Ale nie moge sie również połączyc z panelem DA w Neteasy (serwer elmo), mimo iż adres IP jest dobrze zwracany przez DNSy i serwer odpowiada na ping. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 Chociażby po top100 widać, że dnsy raczej działąją w porządku bo domeny z ich listy nie wyleciały w powietrze. Jeśli jest jakiś problem z DA - daj znać do BOKu, to zostanie to "przebadane". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pavobe 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 Za to u mnie nie działa DA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 Wydaje się, że właśnie wszystko wróciło do normy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 Netesy jak widać działa. To forum to nie BOK. Zamykam temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach