furianin 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 Witam, Potrzebuje w dość szybkim czasie w zasadzie na już VPS. Parametry, które mnie interesują to: DYSK z 30GB RAM: 512 SWAPU z 256 Bez panelu 2x IP Bez wirtualizacji openvz. VMWARE ,albo xen Z uwagi na to, że openvz nie posiada odpowiednich modułów mi potrzebnych. Czekam na wasze propozycje cenowe.. Pozdrawiam Tomasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 http://xenvz.co.uk/xen-vps.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furianin 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 Interesuje mnie w PL Ceny kosmiczne.. na tym xenvz.co.uk. Coś innego mogą być też osoby prywatne nie muszą być firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 http://www.hitme.net.pl/index.php?adminpanel=vps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furianin 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 Tej firmie dziękuje. Jakieś jeszcze propozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 A czemu HitMe nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furianin 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 Bo nie mam zamiaru czekać tydzień czas, aż łaskawie Panowie w tej firmie zrobią to co do nich należy. Poza tym na stronie nie ma ważnych informacji ,które pózniej wychodzą w praniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 @JarekMk przeczytaj temat z opiniami o HitMe to może po części znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furianin 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 A ty aż tak jesteś zadowolony ,że ich polecasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 Xen chyba zawsze bidze nieco droższy bo nie można tak mocno pamięcią overselingować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 @JarekMk przeczytaj temat z opiniami o HitMe to może po części znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie Mnie tam odpisują bardzo szybko - z resztą, trzeba też drugiego zrozumieć. Ceny tez nie są jakieś z kosmosu. Wiadomo za 500 zł miesięcznie to sami do mnie dzwonić będą... Z resztą komunikacja z BOKiem, a wydajność serwerów to 2 różne sprawy - może nie do końca ale nie są uzależnione kurczowo od siebie aż tak. Lepiej poczekać trochę na coś bardzo dobrego niż dostać szybko tandetę - prawda? I tak - jestem bardzo zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 A ty aż tak jesteś zadowolony ,że ich polecasz? Jestem zadowolony z jakości z usług, a z boku i supportu nie korzystam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furianin 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 Może być ten vmware bez róznicy. Byle nie były nakładane żadne ograniczenia na v4 i miało moduły wszystkie: tun, ipip, ipv6, iptables itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 jakie zastosowanie ma miec vps i ile transferu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furianin 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 Zastosowanie ipv6, openvpn, apache, mysql, postfix ile trasferu 50 GB styknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wloz_mi_tu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 napisz do mnie, mam czystego uruchomionego. parametry nawet lepsze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furianin 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2009 i? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wloz_mi_tu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2009 i? ;p w cenie 40zl bez openvz nie znajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2009 openvz nie jest taki zly sam korzystam i jestem zadowolony. Jesli potrzeba Ci xen lub vmware, to musisz wydac troche pieniedzy niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2009 Openvz jest dobry, ale do podstawowych zastosowań. Przy większych wymaganiach i prawdziwej wirtualizacji, potrzebna jest już prawdziwa wirtualizacja. A to już kosztuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MK_ 23 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2009 Może być ten vmware bez róznicy. Byle nie były nakładane żadne ograniczenia na v4 i miało moduły wszystkie: tun, ipip, ipv6, iptables itd Jeśli chodzi o wirtualizację VMware to zapraszamy do zapoznania się z ofertą Waw.Net.Pl. Nasza oferta była jakiś czas temu przedstawiana w dziale oferty: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=17251 -- Pozdrawiam Maciej Król TERMET Sp. z o.o. Ul. Modlińska 15, 03-216 Warszawa NIP: 524-24-89-183 REGON: 015654023, KRS: 0000187466 Dział Technologii Informatycznych Waw.Net.Pl Infolinia handlowa (7/365/godz. 9-20) Infolinia techniczna (7/365/24): TEL: +48 22 767 32 00 FAX: +48 22 398 75 97 Obsługa zgłoszeń serwisowych: NOC@waw.net.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2009 Oferta bardzo dobra, ale nie sadze zeby autor tematu byl zainteresowany User nie posiada rozeznania cenowego i liczy na coś o raczej niskiej cenie Ale oferta jak najbardziej okey Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MK_ 23 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2009 Oferta bardzo dobra, ale nie sadze zeby autor tematu byl zainteresowany User nie posiada rozeznania cenowego i liczy na coś o raczej niskiej cenie Ale oferta jak najbardziej okey ... cóż, istotnie nie był Serwer wirtualny w polskim DC oparty na komercyjnej platformie jaką jest VMware musi mieć swoją cenę - nie koniecznie należącą do tych z "najniższego przedziału". -- Pozdrawiam MK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2009 Za kwote za jaka chce autor tematu kupic vps'a to jedynie openvz albo xen w hitme Jesli chcesz gdzie indziej to szukaj w wyzszych partiach cenowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmostek 51 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2009 Osobiście moge polecić statnet.pl - sam korzystam z ich usług i jestem pozytywnie zaskoczony na plus, bo jak na bardzo młodą firmę (jeśli chodzi o sprzedaż VPS), wywiązują się z powinności w sposób perfekcyjny - VPS chodzi gładziutko, support odpowiada w godzinach roboczych po 5 minutach. Ogólnie oceniam bardzo na plus no i dodatkowy atut - niskie ceny. Zbierając w całość powyższe rzeczy, kładąc nacisk na niskie ceny, autor tematu powinien tam koniecznie zajrzeć ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach