tomasz.b 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2009 Hi! Ze wzgledu na uzyskanie prawa wykonania duzego i pracochlonnego projektu jestesmy zdecydowani oddac w rece sprawdzonemu dostawcy uslug hostingowych nasz polski oddzial oferujacy hosting. Przekazanie oddzialu jest darmowe, czyli odbiorca nie musi nic placic, oczywiscie oferty kupna sa mile widziane jednak nie jest to warunek. Zainteresowanych prosze o krotka informacje, przesle szersze informacje. Pozdrawiam t.m.b Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mzygmunt 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 pw poszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 To gdzie teraz są kliencie tmbnet Mam tam jedno konto hostingowe i jedną domenę. Zastanawiam się co się teraz dzieje kontem i gdzie mam poprosić o authinfo do domeny? Panie Tomaszu nie było żadnej informacji dla klientów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 Było na forum info o tym, przejął to cal.pl Klienci z przeniesienia z tego co wiem niebardzo zadowoleni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 A kto mi wyda kod authinfo domeny globalnej ? Też się wyprowadzę tylko ze na VPSa z jakiejś taniej polskiej oferty typu budgetvps.pl czy active-hosting.pl tylko jeszcze nie wiem co wybrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 Nie szybciej napisać bezpośrednio do nich zamiast zadać pytania na forum ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach