FusioN 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2009 Witam, szukam oferty vpsów bez limitu transferu, najlepiej najtaniej procek i inne mnie zupełnie nie obchodzą, dysk z 10 gb conajmniej , najlepiej NIEMCY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mzygmunt 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2009 http://vps4less.de/virtual.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FusioN 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2009 a jak tam z łączem jest? 100mb? co do VPS4LESS to jakie systemy tam oferują? bo nie mogę się dopatrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2009 a jak tam z łączem jest? 100mb?co do VPS4LESS to jakie systemy tam oferują? bo nie mogę się dopatrzeć 1: Łącze może być jeśli już, to 100Mbps a nie 100mb 2: pisze Ci chyba wyraźnie na stronie: Monthly Bandwidth 2Mbit 5Mbit 10Mbit 10Mbit 10Mbit ilość Mbit jest zależna od tego, jakie konto wybierzesz 3: tak samo, pisze Ci wyraźnie i to większymi literami: Operating System ChoiceFedora Core 5/6, CentOS 4/5, Debian 3.1/4, OpenSuSE 10, Ubuntu 6.06 Polecam wybranie sie do okulisty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FusioN 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 poporstu, ich strona jest nie zrozumiała, a ja szukam czegoś jak wyraźnie napisałem BEZ LIMITU TRANSFERU , a tutaj kolega podał widocznie z transferem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 Masz nielimitowany transfer ale łącze przycięte do x Mbps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 poporstu, ich strona jest nie zrozumiała, a ja szukam czegoś jak wyraźnie napisałem BEZ LIMITU TRANSFERU , a tutaj kolega podał widocznie z transferem Szczerze żal mi takich userów Masz łącze jak już napisał kisiek - przyciete do danej liczby Mbps... Limitu transferu nie ma, poza tym limity transferu podaje się w gigabajtach a nie megabitach Wszystko dokładnie pisze, na pierwszy rzut oka już wszystko wiadomo, więc po co zadawac tak głupie pytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Forma Życia 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 limit 2mbit = ~654 GB transferu na miesiąc: ((2048/8)*3600*720)/1048576 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FusioN 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 łącze conajmniej 10 mb/s by mnie interesowało.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mzygmunt 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 No to masz przeciez ostatnia opcje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 Ma 3 ostatnie opcje Od wersji standard jest łącze 10Mbps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach