Piniek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2009 jak w temacie czyli :"Czy muszę przedłużyć domenę zakupiona w promocji az.pl ?". chodzi o tę promocje .pl i .eu za 0zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2009 jak w temacie czyli :"Czy muszę przedłużyć domenę zakupiona w promocji az.pl ?". chodzi o tę promocje .pl i .eu za 0zł Przeczytaj regulamin, jednak nie wydaje mi się aby coś było za darmo. Nie wierz za często reklamie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piniek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2009 właśnie też mi sie to podejrzane wydaje a nie mogę znaleźć nic w regulaminie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2009 Cal.pl także miało domeny .eu w takiej promocji. W temacie na WHT, w którym menager cal.pl przedstawił promocje dodał info, że po roku czasu domeny nie trzeba opłacać na kolejny rok w az.pl jest tak samo. Nie ma konieczności przedłużenia domeny PS. Co ciekawe, dzisiaj widziałem ten temat ciekawy zbieg okoliczności. Domeny .eu były za free, gdyż w HRD zostało troche domen i rozdawali. Postaram się znaleźć ten temat i podać link EDIT: Mam http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=12607 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach