Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2009 Czy mi się zdaje czy padło HostEurope.de ? Nie działa ich strona główna, sam nie mogę połączyć się z moim serwerem, też tak macie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mag 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2009 Tak, lezy od ponad 30 min - ale to chyba pierwszy raz od ... 2 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2009 pingi leca, a sajt faktycznie cos nie chce działać. pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mag 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2009 Już rusza.... :-) tj. na razie jeden serwer mi ruszył a 2 pozostałe jeszcze nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2009 Mi ruszyło, strona HE też widzę działa i jakaś taka nowa chyba... I ta oferta Server 7.0 ale coś tragiczny traffic jest 2500 GB ? Lepsze są już pod tym względem VPS... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2009 Mi leżał od 13:50 do 15:10 :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2009 Długo, bardzo długo, coś poważniejszego, może ktoś ma info z zagranicznych forum z naszej branży ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2009 w KIS masz zakładkę z informacjami od nich. na pewno podadzą powód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2009 Czy mi się wydaje, czy zmienili sajta? : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2009 styl to już od jakiegoś tygodnia może 2 jest nowy z tego co widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2009 ten wyglad www juz byl ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2009 Raczej zasilanie im padło bo serwery były restartowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach