Diwi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2005 Witam. Poszukuje jakiegoś hurtownika domen .com, .net, .info którzy spełnialiby 2 wymogi: -cena za com <= 8$ -hurtownik dostarcza api do rejestracji i obsługi domen Najlepiej gdyby był to polski rejestrator chociaż może to być zagraniczna firma Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2005 Zainteresuj sie domainmaker.pl. Daja dosc sensowne rabaty . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apze 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2005 1$=3.2zl 8$ = 24.60zl www.vpol.pl nie sprawdzałem tej firmy ale ma taniej niż chcesz 19zł netto jesli chcesz polskie i chodziło Ci o cene netto Opuźnienie w rejestracji ok 12-24h odnowienie 38zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hostcenter 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2005 domainmaker jest ok ale ich panel to koszmar wszystko ladnie wyglada i jest proste tylko ze wyskakuja co chwila jakies bledy. nie czesto bywa aby udalo sie zarejestrowac domene bez telefonu do pana R.K. . Cale szczecie ze pomoc jest bardzo mila i naprawde sie staraja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knebel 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2005 Mam możliwość rejestracji domen com i net za 6.99 $ Nie posiadam jednak api do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2005 domainmaker jest ok ale ich panel to koszmar wszystko ladnie wyglada i jest proste tylko ze wyskakuja co chwila jakies bledy. nie czesto bywa aby udalo sie zarejestrowac domene bez telefonu do pana R.K. . Cale szczecie ze pomoc jest bardzo mila i naprawde sie staraja.Wlasnie dzis zarejestrowalem pare domen i niestety w swiecie widac ze sa wolne? A panel to koszmar powoli zaczyna mnie wkurzac!!! Znacie jakis innych porzadnych operatorow? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach