korys 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2009 Witam, Poszukuję taniego (o darmowym nawet nie marzę) serwera www z możliwością łączenia się z bazą danych z zewnętrznego adresu IP. Serwera potrzebuję na jakieś 3 miesiące. Może być też sam hosting MySQL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2009 Domyslam sie ze kazdy hosting oferuje taka usluge Ale polecam hekko z mojej stopki Ten najmniejszy pakiet starczy na baze tak mysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mich@ł 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2009 www.nazwa.pl www.home.pl www.iq.pl (o ile dobrze pamiętam też powinno się dać) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2009 Wszystko co ma Direct Admin'a bądź Cpanel (nie wiem jak to w innych jest). http://webh.pl - tylko 6.10 zł miesięcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2009 Wszystko co ma Direct Admin'a bądź Cpanel (nie wiem jak to w innych jest). I nie ma zablokowanego portu 3306 na firewallu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mzygmunt 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2009 Po co blokowac port , lepiej skip-networking w mysql i po sprawie. Wydaje mi sie ze duza czesc serwerow tak robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korys 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 No właśnie sporo hostingów ma włączony skip-networking. Hekko.pl bardzo fajny hosting, tylko jak dla mnie za drogi. Zdecydowałem się na netarteria.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2009 Niektóre serwery np nazwa.pl mają taka możliwość ale za to jest blokowana ilość połączeń na minutę. Aby nie zajechać bazy z zewnętrznego serwera. Radzę zwrócić uwagę na takie limity. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2009 Witam,Poszukuję taniego (o darmowym nawet nie marzę) serwera www z możliwością łączenia się z bazą danych z zewnętrznego adresu IP. Serwera potrzebuję na jakieś 3 miesiące. Może być też sam hosting MySQL. VIPserv.org pozwala na polaczenia do mysql z zewnątrz. Można stworzyć dodatkowych użytkowników do połączeń zdalnych i przydzielić im uprawnienia do baz. Nie są limitowane ilości połączeń ani kwerend. Przy generowaniu ekstemalnych obciążeń (relatywnie do innych klientów) są limitowane ilości wierszy odczytanych "rows examined" na dobę (rzędy miliardów) co jest oczywiście dużo bardziej sprawiedliwe niż ilości kwerend. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ahes 83 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2009 Każdy z dostępem do shella, za pomocą tunelu SSH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach