nvu 24 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2009 Witam, planuje zakupić dedyka. Mam do wyboru te 2 firmy i ew. livenet. Co byście wybrali (proszę o wypowiedź osoby które mają zakupione usługi w któreś z tych firm). Dziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2009 ja bym brał http://serwerydedykowane.pl/ ze względu na cenę i wydajność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2009 No właśnie teoretycznie w ncgroup ceny są niższe i tu zaczyna się problem. Czy sd czy ncgroup. Jor rzadko co pada a jest w nc. Czekam na dalsze wypowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2009 ja tak samo SD bym brał, a nie korzystam aktualnie z żadnej. Zresztą możesz poczytać opinie na forum o w/w firmach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2009 Ostatnia opinia o sd jest z 30.11.2008, 21:48 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2009 skoro nie ma nowych opinii, to pewnie wszystko działa jak powinno. Bo na forum opinie pojawiają się prawie tylko wtedy gdy coś jest nie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Młody~ 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2009 @UP Nephax stoi w budynku CTO. SD to osobny budynek. @Temat Nie miałem styczności z NCG, ale z SD tak od jakiś 8 miesięcy i mogę ich z czystym sumieniem polecić! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach