Interpositus 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2009 Co sądzicie o tym DataCenter? Zastanawiam się nad wzięciem u nich oferty half-rack (połowa szafy) z łączem 1Gbps. Na YouTube znalazłem ich prezentację, jest bardzo ciekawa: Czy warto u nich wziąść te usługi? Czy wg Was to DC spełnia odpowiednie normy bezpieczeństwa i zapewni odpowiednią jakość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2009 Bardzo fajny filmik a w szczególności te blade'y na prezentacji miodzio pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilek 20 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2009 Bardzo fajny filmik a w szczególności te blade'y na prezentacji miodzio pzdr blade'y ?? dla mnie to na macierz wyglądało ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2009 macierze rowniez byly, ale to akurat nie przykuło mojej uwagi pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach