Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2009 Cześć, Czy znacie może jakąś promocję, gdzie można kupić domenę globalną PL za dosłownie grosze? Ważne żeby nie było obowiązku przedłużenia domeny po roku czasu. Może ktoś niedawno kupował i może polecić? Pzdr! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2009 "Obowiązek przedłużenia" to jest tylko w domeny.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2009 Aha - czyli w home.pl w promocji 'zagrosze' mogę spokojnie brać? Przeczytałem regulamin i nie widziałem nic właśnie o przymusie odnawiania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2009 Nie ma przymusu, ale nie możesz wytransferować domeny bez jednokrotnego przedłużenia u nich wg ich cennika. Tzn że jak domena nie będzie Ci potrzebna i jej nie przedłużysz to po prostu wygaśnie i nikt Ci nic nie zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2009 Tylko o to mi chodziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fuqet 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2009 Pamiętaj że w promocji za grosze możesz zarejestrować tylko 10 domen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2009 Pamiętaj że w promocji za grosze możesz zarejestrować tylko 10 domen. A jak zarejestrujemy 10 to potem na babke, na dziadka, na mame, na tate, na wujka, na ciotke, na wnuka, na wnuczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach