krk 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2009 Witam Mam konto w proste.pl od roku i jestem bardzo zadowolony, ale dziś wchodzę w php.info i patrzę <h1 class="p">PHP Version 5.2.6 stara wersja php, pisałem do bok'u żeby to zaktualizowali ale nie dostałem żadnej odpowiedzi </h1> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2009 Dramat! Napisz w opiniach, że jesteś mega nie zadowolony bo masz o 3 numerki starszego php! Przecież to jest ogromna luka w bezpieczeństwie nie mówiąc już o kompletnej nie kompatybilności ... no kurcze felek. Ja już bym się na Twoim miejscu się tylko powiesił... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2009 Dramat! Napisz w opiniach, że jesteś mega nie zadowolony bo masz o 3 numerki starszego php! Przecież to jest ogromna luka w bezpieczeństwie nie mówiąc już o kompletnej nie kompatybilności ... no kurcze felek. Ja już bym się na Twoim miejscu się tylko powiesił... co ty nie powiesz i nie bądz taki do przodu bo Cię z tyłu zabraknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2009 krk: tak wersja php jest stara i zawiera błędy, aktualizacje to ich sprawa. malu: spokojne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2009 Ale nawet nowa wersja 5.2.9 nie jest bezbłędna. Mogę wręcz stwierdzić, że zawiera dziwne błędy, które mocno utrudniają pracę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach