Admin FOX 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2009 Jesteśmy obecnie w erze gdy takie portale społecznościowe jak nasza-klasa czy fotka.pl na stałe zakorzeniły się w sieci i całkiem nieźle prosperują . A ich właścicielom przynoszą zyski zarówno z reklam jak i z sms i płatnych usług . Postanowiłem wyjść im na przeciw z portalem foteczkowo.pl Jednak nie da się walczyć na maszynie która nie podoła , za mało ram-u i dysku . foteczkowo.pl Portal oferuje między innymi Dodawać filmy z dysku i youtube Dodawać muzykę z dysku Tworzyć blogi , imprezy , klany Oceniać zdjęcia Kolorować własne profile dokładnie na wzór fotka.pl Jest tu forum , czat a dla każdego użytkownika są statystyki logowań , podglądacz do oglądania kto nas oglądał . Opisałem tu tylko namiastkę możliwości . Zwracam się z uprzejmą prośbą do wszystkich którzy mogli by pomóc i sponsorować nam serwer lub go wynajmować , oczywiście w zamian jesteśmy gotowi wyznaczyć powierzchnię reklamową z ustaloną przez sponsora reklamą . Pozdrawiam i z góry dziękuje tym którzy życzą nam dobrze w dojściu do sukcesu . Mój numer gg : 361333 Mój mail : fox@skwierzyna.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2009 Wiesz... Doskonale pamiętam czasy, kiedy fotka dopiero zaczynała... W tamtym okresie w samej Polsce były setki dokładnie takich samych serwisów i do dzisiaj przetrwała tylko ona. Sam fakt, że zrobisz coś takiego samego czy nawet lepszego, wcale nie spowoduje, że Twój serwis w magiczny sposób stanie się popularny (bo nawet w tamtych czasach to nie wystarczało). Poza tym dopóki nie masz popularnego serwisu to nie masz problemu z generowanym przez niego obciążeniem i nie potrzebujesz serwera dedykowanego, a co za tym idzie nie potrzebujesz sponsorów. To z tych przyjemniejszych rzeczy. Z tych mniej przyjemnych: 1) Nawet się nie podpisałeś, więc nie oczekuj, że Ci ktoś pomoże, 2) Z tego co widzę większość użytkowników to fake z bezczelnie ściągnietymi z fotki galeriami, tak więc zapytam wprost: szukasz jelenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2009 Kosz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach