michalos13 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2009 Witam! To mój pierwszy post na tym forum, więc witam wszystkich Szukam darmowego hostingu pod moją małą stronkę. Potrzebuję: PHP MySQL (wystarczy jedna baza) więcej niż 50 mb pojemnośći (baza MySQL) powyżej 250mb pojemności dyskowej limit transferu powyżej 500mb Brak reklam Zależy mi na niezawodności serwera - ale liczę się z tym że to darmowy serwer - ostatnio miałem stronę na ziddio.pl ale tam wszystko siadło. Dodatkowym atutem będzie: Możliwość podpięcia domeny Brak limitu transferu Mam nadzieję że ktoś mi doradzi,bo jesli chodzi o hosting to jestem jeszcze zielony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2009 ile $ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalos13 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2009 Za darmow Jak już napisałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2009 www.no-1.pl hmm? lub szukaj sponsora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2009 Darmowe są do bani, poszukaj lepiej czegoś płatnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciejr2 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2009 unl.pl albo jak chcesz smsem placic to www.hosting.hitme.pl , albo to samo tylko płatność przelewem/kartą www.hitme.net.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramelof 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2009 pdg.pl zobacz powinno ci wystarczyć Już nie patrz. Jeszcze ostatnio był to darmowy hosting chociarz teraz cena niewielka. Chociaż moje stare konto za czasu darmowego hostingu działa. Zawsze możemy się jakoś do tego dogadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalos13 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2009 Zawsze możemy się jakoś do tego dogadać. Dokładniej to jak ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2009 Szkoda Ci 6zł na miesiąc na najmniejsze konto na www.webh.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2009 Darmowe hostingi chodza chyba troche lepiej i nie maja przerw Bez reklam to ciezko jest znalezc cos fajnego za free Zawsze mozesz kupic w hosting.hitme.pl za sms'a. A jesli chcesz taniej, to moze boo.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2009 Darmowe hostingi chodza chyba troche lepiej i nie maja przerw Pomyłka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2009 Pomyłka. Chyba nie do konca zrozumiales moja wypowiedz. Moje slowa byly odpowiedzia na Twoj tekst dotyczacy konta w webh w kazdym razie nie warto zalowac tych kilku zlotych, lepiej kupic platny hosting, nawet za sms'a i po klopocie PS. Czytajcie ze zrozumieniem, bo tlumaczenie moich wypowiedzi robi sie powoli nudne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2009 PS. Czytajcie ze zrozumieniem, bo tlumaczenie moich wypowiedzi robi sie powoli nudne wink.gif To pisz sensownie, a nie odpowiadasz ironią na post wyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach