Saint 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2009 Jeśli ma ktoś zbędne USD na swoim koncie PayPal chętnie odkupie. Proszę o kontakt PM lub mail saint [at] g.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2009 odbierz PM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidryba 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2009 Oferta jeszcze aktualna??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2009 Ja mam złotówki... i ze 3 dolary... i kilka funciaków... i jakieś eurocenty... Kupisz wszystko? A czym płacisz? Ja osobiście strasznie lubię czipsy kebabowe... Rozumiem, że nie każdy ma kartę kredytową powiązaną z PayPal-em, ale wpłaty i wypłaty z/do konta bankowego też działają. I jakoś nie rozumiem, jaki problem w zmianie salda z dolarowego na np. złotówkowe. Po co te kombinacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2009 I jakoś nie rozumiem, jaki problem w zmianie salda z dolarowego na np. złotówkowe. Po co te kombinacje? może taki, że paypal zawyża kurs aby na tym trochę zyskać? zerknij na kurs u nich i w normalnym kantorze to zrozumiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach