Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2009 jak w temacie, oferty proszę na priv. PS. ofert pow. 1 mil. $$ proszę nie składać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2009 A jest jakiś górny próg (ile możesz dać maksymalnie)? Jakieś specjalne wymagania (panel, ilość klientów itd)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2009 górny próg podałem (edycja) cena oczywiście zależy od ilości klientów, ale też kosztu ich utrzymania. specjalnych wymagań brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2009 Edarcie:P stajecie się rekinem widzę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2009 już dawno nic nie kupowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2009 Edart bo niedługo będziesz już monopolistą jak wykupisz wszystkie firmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2009 Może Głowa się sprzeda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2009 Może Głowa™ się sprzeda jednak wolałbym kupić coś z klientami Boss, ponoć w tej branży działa ok. 500 firm w Polsce + nieokreślona liczba firmopochodnych, więc chyba nie będzie mi dane doczekać zainteresowania ze strony Urzędu Anytmonopolowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach