Gość Stil Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2009 Szukam taniego (max. 20 zł/ miesiąc) hostingu: - pojemność: 1GB w zupełności wystarczy - transfery: duże, najlepiej jakieś 500GB/miesiąc - obciążenie: również może być duże - php + mysql + htaccess + wszystkie inne dodatki (zwykły, normalnie wyposażony serwer) - bez zwiech, szybkie łącza Da się coś w takiej cenie znaleźć? (z tym transferem to można trochę pokombinować) Zagraniczne hostingi wyglądają bardzo fajnie, ale nie mam możliwości robić przelewu w dolarach, za granicę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2009 za 20zl msc? nic nie znajdziesz ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2009 niestety, z tym transferem w tej cenie nic nie znajdziesz. ewentualnie jakieś hostingi unlimited w stylu hostnine, hostgator i tak dalej, ale tam też jest wątpliwe czy osiągniesz takie transfery... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stil Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2009 Te hostingi zagraniczne można opłacać z karty kredytowej, lub paypal. (ceny zamiatają wszystko...) Czy można doładować paypal przelewem bankowym? Jakie są ograniczenia, jeśli nie określę na koncie karty kredytowej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2009 można. Lecz jeśli potrzebujesz dolarów na paypal polecam użytkownika scz http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showuser=2656 na pewno się dogadacie w kwesti wymiany (atrakcyjny kurs) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ahes 83 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2009 za 20zl msc? nic nie znajdziesz ... rootnode.net? 14zł/mc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2009 rootnode.net? 14zł/mc No, ale przecież miesięcznie nie można u Was płacić, bynajmniej ja takie info na ircu dostałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ahes 83 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2009 No, ale przecież miesięcznie nie można u Was płacić, bynajmniej ja takie info na ircu dostałem Nie można (tylko okresy roczne), ze względu na dużo zabawy z takimi wpłatami oraz kosztem księgowania tego. Pytanie nie określało długości hostingu, tylko cenę w skali miesiąca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2009 Ja się zastanawiam dlaczego od niektórych użytkowników są wymagane dane firmy a reszta może nie przestrzegać regulaminu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach