Shk 51 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2009 Witam! Czy jest możliwość pozbycia się reklam na aliasach xt.pl? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2009 to pytanie powinienes zadac kontaktujac sie z xt.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2009 Czy jest możliwość pozbycia się reklam na aliasach xt.pl? Tak - kup sobie własną domenę, a nie dostałeś coś za darmo i jeszcze kombinujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2009 to pytanie powinienes zadac kontaktujac sie z xt.pl Najpierw zadałem te pytanie tutaj, bo cenie sobie te forum... A w xt.pl na odpowiedź trzeba czekać czasem 3 dni... Tak - kup sobie własną domenę, a nie dostałeś coś za darmo i jeszcze kombinujesz. Zawsze znajdzie się ktoś kto potrafi ładnie i zrozumiale odpowiedzieć na pytanie... :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2009 Najpierw zadałem te pytanie tutaj, bo cenie sobie te forum...A w xt.pl na odpowiedź trzeba czekać czasem 3 dni... No to co za problem poczekać? Zawsze znajdzie się ktoś kto potrafi ładnie i zrozumiale odpowiedzieć na pytanie... :| eh ja niektórych nie rozumiem. Domeny są już tak tanie a Wy dalej te śmieszne aliasy używacie..regionalne za 4zł są już lepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach