mdenis 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2009 Witam Poszukuję jakiegoś zamiennika dla roundcuba i squirrelmaila, chodzi mi o jakiś taki ładny coś ala claros intouch, może macie jakieś jeszcze inne ?? Pozdrawiam Michał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2009 Horde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2009 atmail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr.suchy 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2009 polecam atmail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mdenis 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2009 Witam Właśnie sobie zaistalowałem demko atmaila, i właśnie o coś takiego mi chodziło. Dzięki za nakierowanie Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camillus 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2009 Przeszukałem trochę internet i nie znalazłem informacji na temat trwania prac nad webmail'em Claros inTouch. Czy ten webmail jeszcze się rozwija czy prace nad nim stanęły w miejscu (strona http://www.claros.org/ nie działa)? Jeśli się rozwija, to kto aktualnie nad nim pracuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camillus 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2009 Jaka jest obecna licencja dla Claros inTouch? Jedne źródła podają Mozilla Public License, inne Claros Public License, a jeszcze inne GNU Library or Lesser General Public License (LGPL). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
traqo 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 Zdecydowanie Horde. Jest świetny. A może warto pomyśleć o Gmailu...? Jest opcja podpięcia rekordu MX i mamy darmową sporą pocztę, w domenie strony. A interfejs i funkcjonalność GMaila jest wręcz nieporównywalna z skryptami typu Horde nie wspomnę o dziadostwie jakim jest squirrelmail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irwusek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 trago a jak takie coś zrobić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 trago a jak takie coś zrobić ? google apps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 A może warto pomyśleć o Gmailu...? A interfejs i funkcjonalność GMaila jest wręcz nieporównywalna z skryptami typu Horde nie wspomnę o dziadostwie jakim jest squirrelmail A co, gdy z jakichś względów Google zablokuje ci konto? PS: Ja tam i tak wole Exchange ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 Gmail ? Syf... po chyba półtorarocznej przygodzie z tym kontem (jeden z dyrektorów sobie to wymyślił no i mamy w firmie) nie zmienię zdania na jego temat.. mam automatyczne przekierowanie na ludzką pocztę, a temu całemu "G" dziękuję... dobrze, że Bing się pojawił i podobno zdobywa popularność, miałem już dość tego wszechobecnego, rządnego informacji tworu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gligamesh 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2009 Witam troszkę odkopie temat, planowałem zakup atmaila wychodziło wtedy ~1700 zł, dziś patrzę nowa wersja która nie koniecznie musi sie podobać bez największej zalety czyli języka PL za jedyne ~3000 złotyszy. Czy naprawdę nie ma jakiegoś alternatywnego oprogramowania ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach