Ranger 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2009 Mogę wykonać pracę graficzne wszelkiego rodzaju . - banery - avatary - loga - layouty - i wiele wiele innych . Pracę przyjmuje na zasadzie takie : Ty zlecasz co mam zrobić (dajesz mi wolną rękę albo dokładnie mówisz jak co ma wyglądać ) Ja wykonuje projekt . Dany projekt wysyłam tobie oczywiście z moim znakiem wodnym . Jeśli się tobie spodoba przelewasz kasę na konto a ja wysyłam tobie plik w psd oraz każdy inny formacie jakim będziesz chciał . E-mail : malinovsky@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2009 Mogę wykonać pracę graficzne wszelkiego rodzaju . - banery - avatary - loga - layouty - i wiele wiele innych . Pracę przyjmuje na zasadzie takie : Ty zlecasz co mam zrobić (dajesz mi wolną rękę albo dokładnie mówisz jak co ma wyglądać ) Ja wykonuje projekt . Dany projekt wysyłam tobie oczywiście z moim znakiem wodnym . Jeśli się tobie spodoba przelewasz kasę na konto a ja wysyłam tobie plik w psd oraz każdy inny formacie jakim będziesz chciał . E-mail : malinovsky@interia.pl a jakieś portfolio?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2009 Jest to podforum "Firma" czyli prosimy o pełne dane firmy. W innym wypadku piszemy w "Giełdzie" o ile mi wiadomo. Poza tym, do cholery (bo znowu to się dzieje), to jest chyba logiczne, że "Oferty pracy" oznaczają, że ktoś ma ofertę dla kogoś, a nie, że się szuka ofert pracy? Moderatorze, może warto takich rzeczy też pilnować? I już na początku -2 punkty dla ogłaszającego, że nie potrafi znaleźć miejsca na ogłoszenie, w dodatku źle je formułuje. Inna sprawa, że nie ma portfolio, a język ogłoszenia pozostawia wiele do życzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2009 mowisz, masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach