ramelof 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2009 Witam zastanawiałem się nad kupnem jakiegoś komercyjnego forum. Na razie znalazłem IPB, vbulletin, oraz WoltLab. Interesują mnie ceny za te skrypty na licencje dożywotnią z dostępem do pobierania nowych wersji. Polecacie jeszcze inne skrypty? Jak jest to możliwe to jakiś link do demka. Ewentualnie jakiś nulled na PW, żeby można było to przetestować. Czy jakiś z darmowych skryptów jest w stanie dorównać tym komercyjnym pod względem funkcjonalności? Tylko nie phpBB3, bo nie mogę się połapać w tym nowym Panelu Administracyjnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2009 Jeśli chodzi o IPB to nie ma już licencji dożywotnich, taką licencje możesz odkupić tylko od kogoś. Obecnie są 2 typy licencji standard (149$ i przedłużenie 25$) oraz bussiness (chyba 249$ i przedłużenie 50$). Jeśli zastanawiasz się nad wyborem to polecam IPB, a jak będziesz mieć z nim jakieś problemy to zapraszam na PW to chętnie pomogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramelof 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2009 Cena mnie trochę zraża jak na początek. To w takim razie jeszcze pytanie, z którego darmowego skryptu będę mógł w późniejszym czasie zaktualizować do IPB w miare bezproblemowe. W grę wchodzi MyBB, SMF, ostateczność PHPBB3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2009 Ewentualnie jakiś nulled na PW, niestety, pomyliłeś fora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2009 Z darmowych: MyBB Z płatnych: WoltLab Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2009 Zależy na co ma być to forum. Jak jakieś spore z dużymi wymaganiami odnośnie możliwości to tylko kombajny typu IPB, vB i MyBB. Jeżeli mniejsze lub średnie to IMO phpbb3 lub SMF. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2009 Cena mnie trochę zraża jak na początek. To w takim razie jeszcze pytanie, z którego darmowego skryptu będę mógł w późniejszym czasie zaktualizować do IPB w miare bezproblemowe. W grę wchodzi MyBB, SMF, ostateczność PHPBB3. Praktycznie każdy, bo konwertery do IPB są płatne przynajmniej narazie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2009 Hi! http://www.woltlab.com/ -> Całkiem przyjemny skrypt, nie generuje dużego obciążenia przy czym ma naprawdę spore możliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2009 Myślę że pod SEO to VB tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramelof 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2009 Znalzłem na stronie WoltLab wersje Light, którą tam bez problemu sciągłem. Myśle, że spróbuje na tym czegoś się nauczyć. Wie ktoś może ile tam jest okrojone w porównaiu z płatną. niestety, pomyliłeś fora. Nie wyrywaj słów z kontekstu, było napiane Polecacie jeszcze inne skrypty? Jak jest to możliwe to jakiś link do demka. Ewentualnie jakiś nulled na PW, żeby można było to przetestować. Jeżeli dla ciebie kupno skryptu, który kosztuje przeszło 500zł tylko po to by sprawdzić i zapoznać się nie jest problem to twoja sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2009 Wie ktoś może ile tam jest okrojone w porównaiu z płatną. Spore. Lite to 2.0 podczas gdy full ma już 3.0.8 a jest szykowana 3.1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2009 Spore. Lite to 2.0 podczas gdy full ma już 3.0.8 a jest szykowana 3.1. Hmm, to wytłumaczyłeś ;] Jak Adobe przejęło Macromedie to wydali tego samego flasha z nowym numerkiem, więc wiesz ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach