joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2009 Witam ! Tak sobie patrze w ovh.pl a raczej kimsufi.pl w managerze ostatno i cos mnie zaciekawilo ... Oto screen z mojego serwera :| moze ktos mi powie jak to mozliwe ?? PS: chodzi o transfer w tym miesiacu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2009 O co Ci konkretnie chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2009 uzywam serwera tylko to trzymania plikow tekstowych z pracy :| I nie wiem skad wzielo sie prawie 350 GB :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2009 uzywam serwera tylko to trzymania plikow tekstowych z pracy :|I nie wiem skad wzielo sie prawie 350 GB :| a my mamy wiedzieć? niestety szklana kula popsuła się.. ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2009 uzywam serwera tylko to trzymania plikow tekstowych z pracy :|I nie wiem skad wzielo sie prawie 350 GB :| uzywasz FTP backup w OVH? Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach