Davi 5 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2009 Witam, Mam pytanie gdzie bym mogl kupic serwis na ktorym moglby miec 2 fora z osobnymi domenami ??? Pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2009 W sumie wszędzie, pod warunkiem że to nie dwa przema z dużą oglądalnością i masą pluginów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Davi 5 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2009 W sumie wszędzie, pod warunkiem że to nie dwa przema z dużą oglądalnością i masą pluginów Ja raczej vBulletin bede mial ale najpierw musze od dobrego serwa zaczac ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2009 Witam,Mam pytanie gdzie bym mogl kupic serwis na ktorym moglby miec 2 fora z osobnymi domenami ??? Pzdr Praktycznie w każdym hostingu. Na http://vipserv.org/ możesz podparkować domeny do różnych katalogów, w tym także możesz podparkować dowolną ilość adresów *.vipserv.org *.x25.pl *.yum.pl w każdym pakiecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach