joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2009 Witam ! Od wieczora strona moja nie dziala ... nie wiem co sie dzieje ;/ Do panelu z domeny xxl'a moge sie zalogowac , strona glowna dziala ale moje strony zadne nie dzialaja ktos wie ocb ? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2009 joker666pl1 napisał: Witam !Od wieczora strona moja nie dziala ... nie wiem co sie dzieje ;/ Do panelu z domeny xxl'a moge sie zalogowac , strona glowna dziala ale moje strony zadne nie dzialaja ktos wie ocb ? pozdrawiam pewnie support wie ocb ... A poza tym przeczytaj definicję host is down. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2009 Skoro place i moja strona nie dziala to host jest down dla mnie Btw. support tez od wieczora nie odpisuje :] rozumiem ze weekend wiec czekam no ale ze startem nowej strony zeszla sie awaria ;/ wiec lekko podenerwowany jestem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spooll 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2009 suport mailowy w xxl-web leży i kwiczy, pomimo wielokrotnego pisania do nich nie doczekałem się odpowiedzi, coś się chyba w firmie powaliło bo na maila o konto otrzymałem odpowiedź, że dostane niedługo (szukają kartki z numerem?, zapomnieli?). w chwili obecnej to niedługo to 4 tygodnie (a konto testowe poszło się trzepać) na chwilę obecną polecam mocną ostrożność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach