joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2009 Witam ! Od wieczora strona moja nie dziala ... nie wiem co sie dzieje ;/ Do panelu z domeny xxl'a moge sie zalogowac , strona glowna dziala ale moje strony zadne nie dzialaja ktos wie ocb ? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2009 Witam !Od wieczora strona moja nie dziala ... nie wiem co sie dzieje ;/ Do panelu z domeny xxl'a moge sie zalogowac , strona glowna dziala ale moje strony zadne nie dzialaja ktos wie ocb ? pozdrawiam pewnie support wie ocb ... A poza tym przeczytaj definicję host is down. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2009 Skoro place i moja strona nie dziala to host jest down dla mnie Btw. support tez od wieczora nie odpisuje :] rozumiem ze weekend wiec czekam no ale ze startem nowej strony zeszla sie awaria ;/ wiec lekko podenerwowany jestem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spooll 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2009 suport mailowy w xxl-web leży i kwiczy, pomimo wielokrotnego pisania do nich nie doczekałem się odpowiedzi, coś się chyba w firmie powaliło bo na maila o konto otrzymałem odpowiedź, że dostane niedługo (szukają kartki z numerem?, zapomnieli?). w chwili obecnej to niedługo to 4 tygodnie (a konto testowe poszło się trzepać) na chwilę obecną polecam mocną ostrożność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach