seba22 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2009 Jest migracja ale na ile bezpieczna... http://www.isp-control.net/documentation/s.../upgrade/vhcs?s[]=vhcs2 Sam zobacz i oceń. Niedawno wyszła wersja 1 bez oznaczenia RC więc można by się zainteresować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fado 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2009 czemu odpisujesz na temat sprzed 2 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2009 Boze, zlutuj się nad tymi userami, bo nie wiedzą co czynią Autor posta nawet nie sprawdził, czy adres strony www.ispcp.2o.pl jest nadal aktualny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seba22 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2009 Racja, debil jestem. Szukałem czegoś o ISPCP bo będę musiał zrobić upgrade, i ciągle wali mi faila ( nie przepisuje mi zmiennych do konfiguracji plików). nie mogę zrobić tej akualki z RC7 -> 1. Napisałem na forum oficjalnym to kutasy milczą... sami widać nie wiedzą co czynią A mam podręcznikowo wgrany RC7 + Etch 4.0. A no i ten post, wpadł mi jako pierwszy w google, myślę kij odpisze... na przyszłość będę patrzeć na datę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2009 Użyj trochę więcej kultury osobistej i nie obrażaj innych bez powodu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seba22 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2009 Nie atakowałem żadnego użytkownika tego forum, więc nie wiem w czym masz problem. ( kompleks miłosiernego samarytanina, chcemy wszystkich bronić, każdy grzeszek wypominać) Czyżbyś był developerem w ISPCP że Cie to tak ruszyło? Jak tak to jak wiesz, to może rozwiążesz mój problem, zamiast pieprzyć brednie na temat kultury ? NIE pozdrawiam Dzieciak się dorwie do neta, i wydaje mu się że może innych pouczać. A studia zdał na stojąco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2009 seba22: wszyscy Ci mówią żeś cham i prostak, a Ty dalej swoje. przykład z dzisiaj http://www.wykop.pl/link/164671/debilizmu-...odpowiedz-na-to > seba22 > -78 za komentarz;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seba22 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2009 Że motłoch do mnie nie dorasta, to już nie moja wina. Nie mam zamiaru udawać i ubierać maski, mówię co mnie boli i nie owijam tego w bawełnę. Niektórzy ludzie mają z tym problem, to tacy jak pan 2 posty wyżej, widocznie w domu uczono go, że jak pies odgryzie mu fiuta, to ma na pytanie sąsiada "Co tam słychać ?" się uśmiechać i mówić "wszystko w porządku, dziękuje". Ja taki nie jestem, jak mnie coś boli to to powiem, a że akuratnie na portalu który wskazałeś motłoch ma problem z akceptacją standardu który wpajają im rodzice na styl amerykański "wójka sama" to już nie mój problem. Zamierzam dalej robić swoje, i powiem więcej - robić to jak najlepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2009 Mówisz o wieku, a po twoich wypowiedziach widać, że nie masz więcej niż 13 lat Na forum obowiązuje regulamin i są pewne zasady. Można wyrażać swoje uczucia w mniej wulgarny sposób... Nie moja wina, że Cie tego matka nie nauczyła Proponuję zamknąć temat i dać warna albo nawet kilka warnów userowi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seba22 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2009 Mówisz o wieku, a po twoich wypowiedziach widać, że nie masz więcej niż 13 lat Na forum obowiązuje regulamin i są pewne zasady. Można wyrażać swoje uczucia w mniej wulgarny sposób... Nie moja wina, że Cie tego matka nie nauczyła Proponuję zamknąć temat i dać warna albo nawet kilka warnów userowi... A ja proponuje żeby kindybała w piec pod celą załadowali temu bandycie co siedzi pod pseudonimem Lan c*j tam. A po twojej wypowiedzi sądzę że cie dawno nie prze cwelili jako Stanka w kiblu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach