holls 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 Specjalnie założyłem konto, żeby móc wyrazić swoją opinie o ekhmm "hostingu" hekko specjalnie, a to dlatego, że pomimo wielu maili w sprawie phpmyadmina admini hekko olewaja sprawe..a phpadmin "działa" tak samo jak wczesniej... Przeciez to jest zenada zebym byl zmuszony do zakladania konta na db4free zeby moc recznie mieszac w bazie - phpmyadminie. Na hekko, po zalogowaniu sie do phpmyadmina - wybraniu tabeli - to o ile moc bedzie ze mna - po paru minatach wyswietli mi sie zawartosc/struktura wybranej tabeli - w wiekszosci przypadkow jednak biala plansza albo jakis komunikat bledu..no tragedia Serwery i ich dzialanie..kolejna porazka - akurat @%*( dzisiaj gdy klient chce obejrzec strone hekko nawalilo, no jaaaaa..napisalem maila do boku hekko, ze serwerek padl, kiedy mozna sie spodziewac ze zostanie to naprawione itp - efekt? zamiast komunikatu o bledzie mam biala plansze dzieki! eh, dobrze ze za miesiac konczy mi sie roczny abonament..zwijam bagaze i uciekam gdzies indziej. Fakt, bedzie drozej, ale oszczedze sobie siwych wlosow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 @Mosorczyk przesłałem Ci PW. Specjalnie założyłem konto, żeby móc wyrazić swoją opinie o ekhmm "hostingu" hekko specjalnie, a to dlatego, że pomimo wielu maili w sprawie phpmyadmina admini hekko olewaja sprawe..a phpadmin "działa" tak samo jak wczesniej... Może jesteś tym samym użytkownikiem hekkouser ? Ponieważ powtarzam, phpmyadmin działa prawidłowo. I to na każdym serwerze bo nawet teraz sprawdziłem kiedy jest jeszcze większy ruch na serwerach.. Serwery i ich dzialanie..kolejna porazka - akurat @%*( dzisiaj gdy klient chce obejrzec strone hekko nawalilo, no jaaaaa..napisalem maila do boku hekko, ze serwerek padl, kiedy mozna sie spodziewac ze zostanie to naprawione itp - efekt? zamiast komunikatu o bledzie mam biala plansze dzieki! Porażka ? Może przypomnisz łaskawie kiedy ostatnio była awaria Twojego serwera ? Biała plansza nie jest generowana z powodu serwera.. Żenujące to są wypowiedzi takich użytkowników jak Ty. Za niską cenę oferujemy usługi na dobrym poziomie, zgodnym z ofertą ale tacy chcą więcej i więcej... Ale cóż, wkrótce podniesiemy ceny - będziemy mieli spokój bo niestety większość zachęca niska cena a potem takie problemy stwarzają. O dziwo im więcej ktoś płaci tym większą kulturą się wykazuje i nie psioczy gdzie popadnie, tudzież potrafi zgłosić problem w odpowiedni sposób.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
holls 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 Może jesteś tym samym użytkownikiem hekkouser ? ? mylisz mnie z kimś innym chyba, na tym forum jestem po raz pierwszy. Ponieważ powtarzam, phpmyadmin działa prawidłowo. I to na każdym serwerze bo nawet teraz sprawdziłem kiedy jest jeszcze większy ruch na serwerach.. ehh, ok - udowodnie Ci - zaraz nagram film i wrzuce na youtube, moze byc? zeby nie bylo - problem z phpmyadminem nie jest tylko moim problemem, kolezanka MIALA u Was konto i miedzy innymi przez zenujaca jakosc dzialania phpmyadmina zrezygnowala z Waszych uslug... Porażka ? Może przypomnisz łaskawie kiedy ostatnio była awaria Twojego serwera ? hmm, prościej by bylo gdybym wymienil kiedy dzialal dluzej poprawnie wczoraj w nocy siedzialem nad strona - co chwila padal wasz serwer, az w koncu dalem za wygrana i odpuscilem.... dzisiaj tak samo.. teraz niby dziala, ale ide o zaklad ze zaraz znowu cos rypnie. Biała plansza nie jest generowana z powodu serwera.. hahaha no jaja cud w takim razie, kod strony sam sie popsul i naprawil załość.. Żenujące to są wypowiedzi takich użytkowników jak Ty. Za niską cenę oferujemy usługi na dobrym poziomie, zgodnym z ofertą ale tacy chcą więcej i więcej... Ale cóż, wkrótce podniesiemy ceny - będziemy mieli spokój bo niestety większość zachęca niska cena a potem takie problemy stwarzają. O dziwo im więcej ktoś płaci tym większą kulturą się wykazuje i nie psioczy gdzie popadnie, tudzież potrafi zgłosić problem w odpowiedni sposób.. "kulturą się wykazuje i nie psioczy gdzie popadnie" ..kultura? psioczy? Panie "kulturalny" ja wyrazam tylko opinie o jakosci uslug jakie serwujesz..sorry, winetou, ale taka jest prawda - klient placi, klient wymaga.. a ja nie wymagam wiele - tylko stabilnosci dzialania (phpmyadmina jak juz wspominalem wczesniej olewam - korzystam z o wiele sprawniej dzialajacego DARMOWEGO db4free.net). Śmiało podnoś ceny zebys sie nie zdziwil jak zostaniesz bez klientow wtedy..bo jedynym atutem hekko w tym momencie jest cena.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 Dziwne że "hekkouser" też chciał kręcić filmy o działaniu PMA Na pewno zbieg okoliczności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
holls 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 Dziwne że "hekkouser" też chciał kręcić filmy o działaniu PMA Na pewno zbieg okoliczności nie wiem co to za gosc, ale niech Wam bedzie hehe jak mam inaczej udowodnic adminowi hekko, ze poziom dzialania phpmyadmina jest TRAGICZNY? maili w sprawie pma pisalem kilka - nic to nie dalo, potem pisala kolezanka - efekt ten sam...zreszta, kurde, wali mnie to - jak wspominalem jeszcze niecaly miesiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 Ale film możesz nagrać, zobaczymy ten "błąd" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
holls 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 hah! o tak jak w tym momencie moze dzialac pma zawsze mam nadzieje, ze nie bede musial znowu odpalac hypercama z mojej strony EOT, chcialem tylko wyrazic swoja opinie i zrobilem to - jezeli jakosc uslug hekko zmieni sie - napewno o tym napisze pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach