Trans 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 Nie zabardzo rozumiem, w ciągu ostatnim czasie kilka razy mam zrywane połączenie do ovh. Nie mogę się połączyć z ovh.pl albo z żadnym dedykiem tam postawionym. Użytkownicy neostrady w tym czasie mogą się połaczyć tylko nie ja, mam net z Dialogu. Troche to dziwne, czym może być spowodowane? Z tego co pytam inni klienci dialogu zresztą też, nie za wesoło to wygląda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 Czesc ruchu w PLIXie jest uwalana. Dialog musi wylaczyc sesje BGP z PLIXem zeby zaczelo chodzic. Pytanie czy maja NOC 24/7/365 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 PLIX ma tych awarii chyba ostatnio coś za dużo? W ciągu ostatniego miesiąca były przynajmniej 3 czy 4... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 PLIX ma tych awarii chyba ostatnio coś za dużo? W ciągu ostatniego miesiąca były przynajmniej 3 czy 4... Szybko sie rozwijaja chlopaki to maja problemy To juz taki standard w sieciach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KdA 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 Potwierdzam. Szybkość podejmowania działań nie jest najmocniejszą stroną Dialogu (stwierdzam to po kilku wcześniejszych zajściach w mojej okolicy) :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 Robiłem na infolinii więc jak chcecie zgłaszać usterki to wiem jak to jest.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trans 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2009 No i znowu jaja z ovh tylko, że teraz padły mi całkiem 2 dedyki z 94.23.*.* i jak tu trzymać serwery gier to nie wiem ... EDIT: Już działają ... zerwało połaczenie z łączami w Polsce na 30min czy coś w tym stylu bo dedyki nie miały reebota ... spam na gg, niezadowoleni gracze, wspaniała współpraca z ovh i pomyśleć, że płace 2k za dedyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.follownet.pl 8 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2009 Mają problem z routerem vss-1 obsługującym 94.23.X.X Nous avons un probleme de routage a Roubaix2 sur vss-1 (réseaux 94.23.0 a 63). Nous recherchons l'origine du probleme. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2009 z tego co wiem dialog ma cały czas problemy z autoryzacjami czy czymś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.follownet.pl 8 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2009 Już wszystko powinno działać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2009 nowa usługa ssp jest i dlatego są takie dziwaczne problemy ale i tak to jest lepsze od tepsy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2009 No i znowu jaja z ovh tylko, że teraz padły mi całkiem 2 dedyki z 94.23.*.* i jak tu trzymać serwery gier to nie wiem ... EDIT: Już działają ... zerwało połaczenie z łączami w Polsce na 30min czy coś w tym stylu bo dedyki nie miały reebota ... spam na gg, niezadowoleni gracze, wspaniała współpraca z ovh i pomyśleć, że płace 2k za dedyki. Kto w miare myślący realnie stawia serwery gier w ovh... Troche kiepski pomysł To nawet już livenet lepszy, bo PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilek 20 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2009 Kto w miare myślący realnie stawia serwery gier w ovh... Troche kiepski pomysł To nawet już livenet lepszy, bo PL Argument "nie w kij dmuchał" ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2009 dla ludzi z TP to jeszcze w miarę ale np do ET, COD itp... ping nie robi dużej różnicy .. tylko większość ponauczała się grać na Polskich serwerach bo ping 10-20 -.- a mi to w ogóle nie przeszkadza czy jest 20 czy 60-80... ważne aby dobrze się grało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach