Sizar 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 Czy wie ktoś, co może być przyczyną niedziałania cronjobów w DA po zmianie czasu? Nie działają nawet te, które usunąłem i dodałem raz jeszcze. Wcześniej oczywiście wszystko śmigało jak należy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 A co mowia logi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 A gdzie są od tego logi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sizar 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 Logi wyglądają tak, że do 30 marca (czyli jednak nie od zmiany czasu) procesy są wykonywane. Nie ma błędów i wszystko jest cacy. A od 31 marca te same procesy w ogóle nie są wykonywane. Nie ma po nich śladu w logach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 /etc/init.d/cron restart . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sizar 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 /etc/init.d/cron restart . Dzięki zobaczymy czy pomoże, mam nadzieję, ze tak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach