marizei 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 Komu jeszcze leży hosting? Ja nie mam bazy danych zniknęli użytkownicy, ponadto nie można się dodzwonić. Chyba nie tylko ja mam problemy... Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Host 'web.hitme.pl' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /home/hitmepl/public_html/admin/database.php on line 8 Host 'web.hitme.pl' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 gdzie masz taki błąd ? gdzie masz taki błąd ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marizei 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 Afera zażegnana, nie wiem czy był to błąd tymczasowy, jaki inny dziad to spowodował bo firma nie odpowiada na tak naglące kwestie, także pozostaje nam się cieszyć szczęśliwym zachodem słońca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 A to czytał ? http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=14331 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach