andycole 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2009 Witam, W chwili obecnej mam resellera50 na mega2 w sisco. Chodzi pieknie (mimo wrzesniowego przejecia sisco przez ogicom), ale od prawie tygodnia probuje dobic sie do ogicom (uplynela waznosc abonamentu, zero wiadomosci z ich strony, boje sie zeby nie ucieli mi serwera z dnia na dzien), ale nie udaje mi sie. Nie chce takiego hostingu i szukam czegos innego. Posiadam (wlasne oskryptowanie): - serwis, ktory rejestruje wg google analytics ok 500-600k odslon miesiecznie w chwili obecnej - kilka mniejszych serwisow, blogow, do ktorych zalezy mi miec osobny dostep W chwili obecnej mysle, ze wiekszosc z resellerow udzwignie i ten wiekszy serwis i cala reszte serwiskow Zastanawiam sie (testuje) konta: - medium z resellerem na neteasy.pl - Reseller Medium + Overselling na prohost.pl I tu moje pytanie: W przyszlosci serwis generujacy te 500k odslon miesiecznie prawdopodobnie kilkukrotnie zwiekszy swoje statystyki. Co wtedy? Co polecacie? Czy w zwiazku z tym lepiej wybrac teraz prohosta, ktory bedzie w stanie zaoferowac mi jakis lepszy serwer? bo neteasy maja tylko wspoldzielone chyba? Czy moze lepiej bedzie na wszystkie male kupic taniego resellera, a na duzy serwis szukac jakiegos dobrego dedyka niekoniecznie u tego samego uslugodawcy? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach