kriss 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2009 Jak u was z PR po dzisiejszym update? u mnie na stronach same spadki , zero wzrostów tym razem gogiel nie był łaskawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2009 mi jedna stronka podskoczyła z 0 na 1 ale ogólnie lipa po aktualizacji żadnych zmian nie ma. naszczęście PR nie jest nic wart, liczą się pozycje w googlu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2009 Mi już nie ma z czego spaść to samo z google.com ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2009 jedno 4 -> 3, jedno 0 -> 3, u reszty zostało 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2009 Mi jedno forum z 0 na 1 (forum ma niecałe 3 miesiące) a reszta bez zmian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2009 U mnie pierdut z 2 na 1...powinni całkowicie usunąć ten wskaźnik... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fuqet 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2009 U mnie było i jest 1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pavobe 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2009 Jedna nowa domena dostała 1 z 0, reszta bez zmian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach